Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Μαρκόπουλος: «Δεν είμαστε σούπερ…»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αντιμετωπίζει με ρεαλισμό τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ και μίλησε για αυτές μετά τη δύσκολη νίκη επί του Απόλλων Πάτρας με 78-74.

Μαρκόπουλος: «Δεν είμαστε σούπερ…»
Ικανοποιημένος για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Πατρών και ρεαλιστής όσον αφορά τις δυνατότητες της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

«Οι παίκτες ξεπέρασαν το ψυχολογικό που πάθαμε την Τετάρτη και έπαιξαν καλά στα περισσότερα διαστήματα του αγώνα. Ο Απόλλωνας ήταν πολύ δυνατός, το πίστευαν. Παρόλο που παίξαμε σκληρή άμυνα έβρισκαν στο τέλος τον τρόπο να πετυχαίνουν καλάθι. Μετά εμείς κάναμε λάθη, αυτό δεν επιτρέπεται για μια πεπειραμένη ομάδα όταν είναι έξι πόντους μπροστά», δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου.

«Ξέρουμε ότι η ομάδα μας δεν είναι σούπερ, είναι καλή ομάδα, πρέπει όλοι να καταλάβατε ότι θα έρθουν και οι ήττες. Όλες οι ομάδες έχασαν διαφορές, και ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα είναι ψυχολογίας και αυτό πρέπει να το ξεπεράσουμε, πρέπει οι παίκτες να γίνουν επαγγελματίες και στα συναισθήματα», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Δέδας, που είχε σημαντική συμβολή στη νίκη, είπε: «Είμαστε σε διαδικασία συνεχών αγώνων εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν έχουμε σχεδόν καμία ημέρα ξεκούρασης, ενώ οι περισσότερες ομάδες έχουν μπροστά τους μία εβδομάδα να μελετήσουν τον αντίπαλο. Θέλουμε να είμαστε τακτικά σωστοί αλλά με λίγες προπονήσεις είναι δύσκολο, όλα τα ματς για εμάς είναι δύσκολα. Εφόσον όμως είμαστε αήττητοι αυτό μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Είναι δύσκολη η καθημερινότητα. Μέχρι στιγμής ανταποκρινόμαστε. Αν εξαιρέσουμε το ματς με την Άνκαρα είμαστε σούπερ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: