Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Βάις: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»

Τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό η αυριανή αναμέτρηση με την Μπενφίκα για την 4η αγωνιστική του Champions League εξήγησε ο Βλάντιμιρ Βάις, μιλώντας στο Novasports.

Βάις: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας»
Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα αύριο κόντρα στην Μπενφίκα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, εμφανίστηκε ο Βλάντιμιρ Βάις.

«Πρέπει να νικήσουμε στην έδρα μας και να πάρουμε τους τρεις πόντους», τόνισε ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: «Αν τα καταφέρουμε, τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στο Novasports

Για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπενφίκα και το ματς στη Λισαβόνα

«Νομίζω ότι το πρώτο ματς ήταν πολύ σημαντικό. Παίζαμε εκτός έδρας και δεν θέλαμε εκεί να ηττηθούμε. Ημασταν λίγο άτυχοι γιατί δεχθήκαμε το γκολ στα τελευταία λεπτά. Αλλά και ένας πόντος απ' την Μπενφίκα είναι ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα. Πρέπει να νικήσουμε στην έδρα μας και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Αν τα καταφέρουμε, τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης για τους Πειραιώτες

«Νομίζω πως περίμεναν αυτό που είδαν. Τώρα, ξέρουν ότι έχουν λιγότερες πιθανότητες από εμάς, γιατί στο ματς που δώσαμε στην έδρα τους πήραν έναν πόντο. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, στην απόδοση μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για τον μεγάλο στόχο των νταμπλούχων Ελλάδας

«Νομίζω πως το όνειρο όλων στην ομάδα είναι να περάσουμε απ' την φάση των ομίλων στις 16 καλύτερες ομάδες. Θα είναι ένα επίτευγμα. Για εμάς θα είναι κάτι σπουδαίο. Δεν πρέπει, όμως, να επικεντρωθούμε σε αυτό τώρα. Εχουμε τρία σημαντικά ματς στα οποία δεν πρέπει να απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας και όλους γύρω απ' την ομάδα. Υπάρχει ακόμη δρόμος και δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στο θέμα της πρόκρισης».

Για τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος είναι κοντά τους σε κάθε ματς:

«Μου είχαν πει ότι θα ταξιδέψουν πολλοί άνθρωποι να μας υποστηρίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω όταν μας ακολουθούν οι οπαδοί μας και τους έχουμε κοντά μας είναι θαυμάσιο. Η αποζημίωση μας είναι τα αποτελέσματα και οι καλές εμφανίσεις μας. Εως τώρα θα πρέπει να απολαμβάνουν τη σεζόν. Όλοι ελπίζουμε να μην στραβοπατήσουμε και να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το ενδεχόμενο να σκοράρει αύριο ξανά στο «Καραϊσκάκη» με από τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν:

«Προσπαθώ να κάνω πάντα το καλύτερο σε κάθε ματς. Μερικές φορές δεν είναι σημαντικό αν πετύχεις ένα απίστευτο γκολ ή ένα απλό. Δυστυχώς το γκολ εναντίον της Παρί δεν μας έδωσε ούτε ένα βαθμό. Όπως είπα δεν ήταν ένα σημαντικό γκολ γιατί δεν μας πρόσφερε βαθμούς. Αλλά θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για να πετύχω πολλά γκολ για τον Ολυμπιακό και ελπίζω το επόμενο να είναι με την Μπενφίκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: