Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Η μεγάλη επιστροφή του Γεωργάτου!!

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος γυρίζει στο Λιμάνι μετά από περίπου 6,5 χρόνια για να αναλάβει πόστο Γενικού Αρχηγού στις Ακαδημίες!
Μία πολύ σημαντική επιστροφή ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όπως γνωστοποιήθηκε ο Γρηγόρης Γεωργάτος ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Αρχηγού στην Ακαδημία του Ολυμπιακού! Ο «Γκέο» είχε τις τελευταίες ημέρες επαφες με τους ανθρώπους του συλλόγου και εν τέλει έγινε το deal! Η ανακοίνωση των νταμπλούχων επισημαίνει: «Ανακοίνωση σχετικά με τον ορισμό Γενικού Αρχηγού στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανάληψη καθηκόντων Γενικού Αρχηγού στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από τον Γρηγόρη Γεωργάτο».
Το γεγονός αυτό σχολίασε στο Facebook ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο come back στον σύλλογο για έναν άνθρωπο που ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ. Ο παλαίμαχος άσος των Ολυμπιακού, Ίντερ, Παναχαϊκής και ΑΕΚ σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2007 και έκτοτε δεν είχε ασχοληθεί ενεργά με κάποιο ποδοσφαιρικό πόστο με εξαίρεση κάποιες προσπάθειες που είχε κάνει για να βοηθήσει την ομάδα της Πάτρας.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: