Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

«Ο Καραγεωργίου μας έκανε να πιστέψουμε»

Την αλλαγή της ψυχολογίας του Λεβαδειακού μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απ’ τον Νίκο Καραγεωργίου τόνισε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Ξάνθης ο Στέλιος Βασιλείου.

«Ο Καραγεωργίου μας έκανε να πιστέψουμε»
Για τα… συστατικά της νίκης του Λεβαδειακού επί της Ξάνθης μίλησε ο Στέλιος Βασιλείου στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο παίκτης του συλλόγου της Λιβαδειάς αναφέρθηκε στην διαφορά ψυχολογίας της ομάδας μετά την έλευση του Νίκου Καραγιωργίου, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Πετύχαμε σπουδαία νίκη που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά και βαθμολογικά. Πριν από το ματς είπαμε πως πρέπει να καταθέσουμε ψυχή, το κάναμε και φτάσαμε στη νίκη. Η θέληση και η ψυχή μας έδωσαν τους τρεις πόντους».

Για την παρουσία του Νίκου Καραγεωργίου ανέφερε:
«Και η τύχη χρειάζεται, τα πάντα χρειάζονται στο ποδόσφαιρο. Ο κος Καραγεωργίου είναι ένας έμπειρος και πολύ καλός προπονητής. Με την έλευσή του μας έδωσε την ευκαιρία να δείξουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μας έδωσε πολλή ψυχολογία, πιστέψαμε πως μπορούμε. Μας βοήθησε να βγάλουμε τον εγωισμό μας και να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που μπορεί ο καθένας», ενώ σχετικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος και την προσωπική του απόδοση:

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πρέπει να το βλέπουμε σαν τελικό και όπως σήμερα είτε με τύχη είτε χωρίς να κερδίζουμε τον αγώνα.Έχουμε καλό υλικό αλλά αυτό δεν φτάνει, πρέπει όλα τα παιδιά να τα δίνουμε όλα κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Είχα κάποια μικροπροβλήματα εδώ και αρκετές μέρες, είμαι λίγο άτυχος. Συμβαίνουν αυτά, να χούμε την υγεία μας και ότι καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: