Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ανάκογλου: «Χαρούμενος που επέστρεψα γρήγορα»

Την ικανοποίησή του για την άμεση επιστροφή του μετά τον τραυματισμό που υπέστη στην ωμοπλάτη εξέφρασε ο Δημήτρης Ανάκογλου στις δηλώσεις του μετά το ματς της ΑΕΚ με την Τριγλία Ραφήνας.

Ανάκογλου: «Χαρούμενος που επέστρεψα γρήγορα»
Δεν έκρυψε την χαρά του για την γρήγορη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Δημήτρης Ανάκογλου στο ματς της ΑΕΚ με την Τριγλία Ραφήνας.

Ο νεαρός μέσος μίλησε για την άμεση αποθεραπεία του, ένα μήνα περίπου νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στην ωμοπλάτη, αλλά και για την ικανοποίησή του που αυτή ήρθε σε ένα ματς όπου η ΑΕΚ επικράτησε άνετα.

«Είναι ένας τραυματισμός που από την πρώτη στιγμή οι γιατροί μου είπαν ότι θα μείνω εκτός παραπάνω από ό,τι χρειάστηκε. Έκανα τις θεραπείες που έπρεπε με τον κ. Πανταζή, ένιωσα καλά, ο προπονητής με ρώτησε πως είμαι και αν μπορώ να παίξω, μου είπε να προσέχω όταν θα μπω μέσα. Είμαι χαρούμενους που επέστρεψα γρήγορα και σε ένα παιχνίδι που κερδίσαμε 3-0, ήρθε πολύς κόσμος στο γήπεδο και νομίζω ότι ευχαριστήθηκε και το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: