Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Κόκκινοι από κάρτες και από ντροπή!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την ήττα του Άρη από τον ΟΦΗ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει μπλεχτεί άσχημα στην ουρά της βαθμολογίας. Όταν σχεδόν το ένα στα δυο παιχνίδια το παίζεις με παίκτη λιγότερο, τότε είναι λογικό να μην μπορείς να πάρεις τα ματς που θες. Δεν γίνεται διαφορετικά. Και ο φετινός Άρης το πάει σχοινί – κορδόνι με τις κόκκινες.
Χωρίς αρχή και τέλος
Στον Άρη, λοιπόν, έτσι όπως είναι φέτος, δεν υπάρχει πειθαρχία, δεν υπάρχει αρχή και τέλος, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα. Τα έχω γράψει τόσες φορές από το blog. Κι έτσι η ομάδα βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Στην ουρά.
Να κοκκινίζουν
Είναι, όμως, και κάτι ακόμα. Όσοι έχουν φέρει τα τελευταία χρόνια τον Άρη σ’ αυτό το σημείο θα έπρεπε να κοκκινίζουν από ντροπή. Απέναντι σε όσους είχαν καταφέρει για δεκαετίες ολόκληρες, απ’ όποιο μετερίζι κι αν βοήθησαν, να έχουν την ομάδα ψηλά και να την καμαρώνει ο κόσμος. Με διακρίσεις, με καλή μπάλα, με παίκτες.
Με ωραίες εμφανίσεις
Ο Άρης, δηλαδή, έπαιζε κάποτε ποδόσφαιρο ποιοτικό. Ήταν ψηλά στην βαθμολογία. Διεκδικούσε τίτλους.
Ακόμα και μέχρι πριν τρία, τέσσερα χρόνια, επί Κούπερ και κάποιων αξιόλογων παικτών (Κάλβο, Κόκε, Χαβίτο κλπ.) είχε κάνει ωραίες εμφανίσεις. Και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.
Εικόνα
Δεν είναι η προτελευταία θέση για τον Άρη. Ούτε σε δέκα αγώνες να έχει μόνο δυο νίκες. Και, βέβαια, δεν γίνεται να δείχνει τέτοια εικόνα μέσα στο γήπεδο με κόκκινες, κακές εμφανίσεις κλπ.
Άσχημα
Ο Άρης, λοιπόν, πρέπει να συνέλθει επειγόντως. Να μπει μια τάξη στην ομάδα για να μπορέσει να διεκδικήσει την σωτηρία της και στο τέλος να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις, αφού προς το παρόν έχει μπλεχτεί άσχημα στην ουρά.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: