Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Μπολτ… ο αποκαλυπτικός!

Ο Γιουσέιν Μπολτ προχωρά σε σπαρταριστές αποκαλύψεις για πτυχές της ζωής του στην αυτοβιογραφία του.

Μπολτ… ο αποκαλυπτικός
Από τα παιδικά χρόνια με τα ετεροθαλή αδέρφια και το ξύλο που έτρωγε από τον μπαμπά του, μέχρι τη χρήση μαριχουάνας, τη λατρεία του για τις γυναίκες και τη βραδιά που πέρασε με σταρ του Χόλιγουντ… Ο Γιουσέιν Μπολτ τα λέει όλα στην αυτοβιογραφία του, με τίτλο «Όπως η αστραπή». Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του εκτός στίβων.

Η… περίεργη οικογένεια

«Έχω έναν μικρότερο αδερφό και μία μεγαλύτερη αδερφή, αλλά είναι από διαφορετικές μητέρες. Αυτό μπορεί να φαίνεται παράξενο στον πολύ κόσμο, αλλά έτσι είναι πολλές οικογένειες στην Τζαμάικα».

Μιλάει για σεξ με τους γονείς του

«Είμαστε πολύ κοντά με τους γονείς μου και μπορούμε να μιλάμε για τα πάντα. Μάλιστα κάθε φορά που επικοινωνούμε τηλεφωνικά έρχεται αργά ή γρήγορα στην κουβέντα το θέμα της σεξουαλικής ζωής τους».

Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο

«Δεν ήμουν κακό παιδί, αλλά όταν ξεπερνούσα τα όρια ο πατέρας μου με τιμωρούσε. Κι αν το παράκανα, ο πατέρας μου με χτυπούσε. Ήταν της παλιάς σχολής και είχε μεγαλώσει έτσι από τον δικό του πατέρα. Με χτυπούσε με τη ζώνη ή και με το χέρι. Πονούσε πολύ και έκλαιγα. Όμως δεν τον κατηγορώ. Έτσι μου έμαθε τη διαφορά μεταξύ σωστού και λάθος και με έκανε τον άνδρα που είμαι σήμερα».

Η χρήση μαριχουάνας

«Ξέρω πως δεν ακούγεται ωραίο για έναν ολυμπιονίκη, αλλά έκανα μαριχουάνα μία φορά στη ζωή μου. Αμέσως το μετάνιωσα. Όταν έπαιζα με κάποιους φίλους ποδόσφαιρο στο πάρκο, πάντα υπήρχε μια παρέα ατόμων που κάπνιζαν μαριχουάνα. Μια μέρα υπέκυψα στον πειρασμό, όμως αμέσως το βρήκα αηδιαστικό και με ζάλισε».

Γυναικοκατακτητής

«Οι γυναίκες ήταν στα πόδια μου. Είχα πολλές γυναίκες, ειδικά από τη στιγμή που έγινα γνωστός, αλλά στο Πεκίνο ήταν διαφορετικά. Μπορούσα να έχω όποια γυναίκα ήθελα. Όταν κόπαζε η υστερία, μπορούσα να κάνω την επιλογή μου ήρεμα σε κάποιο πάρτι. Πήγαινα σε κάποιο κλαμπ και έλεγα ‘Χμ, ποια να πάρω μαζί μου’. Για έναν νεαρό σαν κι εμένα ήταν ένα όνειρο. Ένιωθα σαν παιδί σε ζαχαροπλαστείο».

Η σύντροφος που έκανε τα στραβά μάτια

«Το καλό στη σχέση μου με τη Μίτσι Έβανς ήταν η κατανόηση που υπήρχε μεταξύ μας, ειδικά σε ό,τι είχε να κάνει με τη φήμη μου και όσα συνεπαγόταν αυτό. Εκείνη ήταν χαλαρή όταν με πλησίαζαν άλλες γυναίκες. Είχαμε έναν κανόνα στη σχέση μας: δεν την ένοιαζε να πάω με άλλη γυναίκα, αρκεί να μην το ήξερε η ίδια. Μόλις μάθαινε κάτι, ακόμη κι αν ήταν φήμη, έπρεπε να τελειώνει».

Η καυτή νύχτα με Χάιντι και Σάντρα

«Ήμουν σε ένα event χορηγού στο Χόλιγουντ και πήγα σε ένα εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς. Δύο όμορφες γυναίκες ήταν σε ένα διπλανό τραπέζι κι όταν έφευγαν ζήτησαν από τον διευθυντή να μας φωτογραφήσει. Ήταν η Σάντρα Μπούλοκ και η Χάιντι Κλουμ. Μετά πήγαμε σε ένα κλαμπ, χορέψαμε, ήπιαμε και περάσαμε καταπληκτικά. Μέχρι εκεί όμως, παρότι γράφτηκαν διάφορα την άλλη μέρα στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Θα ήταν ωραίο, βέβαια, να είχε γίνει κάτι. Μιλάμε για τη Χάιντι Κλουμ και τη Σάντρα Μπούλοκ, φίλε! Ποιος θα έλεγε όχι;».

Κόβεται το σεξ;

«Ο προπονητής μου, Γκλεν Μιλς, κάποια στιγμή μού είχε απαγορεύσει το σεξ. Όμως αν είχα ακολουθήσει τη συμβουλή του, θα είχα τρελαθεί».

Καριέρα στο ποδόσφαιρο

«Ίσως να είμαι αρκετά καλός για να εξασφαλίσω επαγγελματικό συμβόλαιο. Ξέρω πως ακούγεται τρελό, αλλά εγώ έτσι το βλέπω. Ίσως προσπαθήσω να πάω σε κάποια αγγλική ομάδα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: