Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Σα Πίντο: «Αυτή ήταν μόνο η αρχή…»

Χαρούμενος για την πρώτη νίκη του ΟΦΗ, αλλά και πεπεισμένος πως δεν έκανε τίποτα παραπάνω από ένα μικρό βήμα στο δύσκολο δρόμο που έχει μπροστά του, δήλωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Σα Πίντο: «Αυτή ήταν μόνο η αρχή…»
Προσγειωμένος παρουσιάστηκε μετά την πρώτη φετινή νίκη του ΟΦΗ (2-0 επί του Άρη) ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο προπονητής των Κρητικών δήλωσε ικανοποιημένος απ’ την απόδοση της ομάδας του και από κάποια στοιχεία που διέκρινε στο παιχνίδι της.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι έχει ακόμα πολλή δουλειά μπροστά της και σήμερα απλά έκανε ένα βήμα.

«Παρουσιαστήκαμε καλοί σήμερα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε καλή ανάπτυξη και ηρεμία για να φτάσουμε σε ένα γκολ. Δεν παίξαμε όπως κάνουμε στην προπόνηση και όπως θα θέλαμε. Έχουμε πολύ δύσκολη δουλειά μπροστά μας και αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ακόμα δεν έχουμε το χρόνο να παίξουμε όπως θέλουμε. Σημασία αυτή τη στιγμή είναι να παίρνουμε αποτελέσματα», είπε αρχικά ο Σα Πίντο.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες ευκαιρίες παίζοντας καλύτερα», κατέληξε: «Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να κοιτάμε διάφορα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες και τα παιχνίδια δεν τελειώνουν πριν σφυρίξει ο διαιτητής. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου στο δεύτερο ημίχρονο και κρατάω κάποια στοιχεία.

Είχαμε κατοχή, παίξαμε πιο επιθετικά με μεγαλύτερη συνοχή, είχαμε πολλές πάσες και χώρους για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Πρέπει να κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά παραπάνω. Δεν πρέπει να καθυστερούμε στην ανάπτυξη, όπως κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε ένα μικρό βήμα και θέλουμε πολλά ακόμα»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: