Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Μάντζιος: «Καλύτερος ο τερματοφύλακάς τους»

Ανώτερη ήταν η ομάδα του Πανθρακικού στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο.

Μάντζιος: «Καλύτερος ο τερματοφύλακάς τους»
«Όταν ο κορυφαίος παίκτης του αντιπάλου είναι ο τερματοφύλακας νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του προπονητή του Πανθρακικού, Άκη Μάντζιου, για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και το τελικό 1-1.

«Θεωρώ ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα, τόσο αγωνιστικά δεδομένης της ποιότητας του Αστέρα Τρίπολης, όσο και ψυχολογικά, αφού είχε προηγηθεί η ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο αποκλεισμός από τη Νίκη Βόλου. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει στο διάστημα αυτό το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και θα πρέπει να μας προβληματίσει αυτό. Δεχθήκαμε ένα γκολ, ήρθε και η αποβολή, αλλά όταν επανήλθε η αριθμητική ισορροπία ήμασταν και πάλι καλύτεροι. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ματς τουλάχιστον δεν πρέπει να το χάσεις. Όταν ο κορυφαίος παίκτης του αντιπάλου είναι ο τερματοφύλακας νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα».

Για το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο: «Είναι ένα θέμα για το οποίο μιλήσαμε και τώρα με τα παιδιά και ψάχνουμε να δούμε τι συμβαίνει, γιατί το ίδιο έγινε και στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Δε γνωρίζω τι φταίει, ίσως είναι θέμα συγκέντρωσης, αλλά σίγουρα πρέπει να το λύσουμε, γιατί χάνουμε βαθμούς έτσι άδικα. Δεν έχει να κάνει αυτό με τακτική οδηγία ή κακή νοοτροπία. Είναι κάτι που έχει συμβεί στα τελευταία ματς και θα το λύσουμε μέσα στην ομάδα».

Για το αν άλλαξαν τα πλάνα του μετά την αποβολή: «Τα πλάνα μας άλλαξαν από χθες αλλά και στο ζέσταμα. Χθες χάσαμε τον Μίκουλιτς, ενώ και ο Ζος έβγαλε πρόβλημα στο ζέσταμα. Αποβλήθηκε στη διάρκεια του αγώνα και ο Σαρακατσάνος και καταλαβαίνετε ότι αντιμετωπίζουμε συνεχώς προβλήματα τέτοια στην αμυντική μας διάταξη και δεν έχουμε παίξει σχεδόν κανένα ματς με τα ίδια πρόσωπα. Παρόλα αυτα, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών».

Για τον Εμπό: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Εμπό. Δεν έχει παίξει ξανά σε αυτή τη θέση, αλλά τα πήγε καλά απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Για τους τραυματίες: «Νομίζω ότι ο Μακρυδημήτρης θα αργήσει αρκετά να γυρίσει και ο Μερίνο πιθανότατα θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή, γιατί λογικά αυτήν την εβδομάδα θα αρχίσει τρέξιμο».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή του Πανθρακικού: «Δύσκολα παιχνίδια ήταν και αυτά που πέρασαν αλλά και όσα ακολουθούν. Γενικά έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Σε αυτά τα τρία παιχνίδια που πέρασαν είχαμε μια καλή βαθμολογική συγκομιδή, ίσως βέβαια να μπορούσαμε να τα είχαμε πάει και καλύτερα. Θέλουμε να συνεχίσουμε καλά και τα παιδιά να είναι υγιή ώστε να μπορούν να βοηθήσουν. Γενικά όμως είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα προσπάθεια αλλά και τη συγκομιδή της ομάδας, αν αναλογιστεί κανείς το δύσκολο πρόγραμμα και τις πολλές ατυχίες. Εξάλλου, ο στόχος μας δεν αλλάζει, παρά την καλή πορεία και είναι η επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: