Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

FIFA: Σαμπάν, ο αντίπαλος του Μπλάτερ!!

Υποψηφιότητα για πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου έθεσε ο Γάλλος πρώην γενικός γραμματέας της FIFA, Ζερόμ Σαμπάν - Πρώτη φορά βρίσκεται αντίπαλος για τον Μπλάτερ έπειτα από τέσσερις εκλογικές διαδικασίες (17 χρόνια)
«Βόμβα» στα θεμέλια της… αυτοκρατορίας του Σεπ Μπλάτερ έβαλε ο πρώην γ.γ. της FIFA, Ζερόμ Σαμπάν, ανακοινώνοντας τη Δευτέρα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, στις εκλογές του 2015!
«Στα 11 χρόνια που εργάστηκα στη FIFA ήμουν τυχερός να ζήσω από μέσα μερικά λαμπρά γεγονότα του αθλήματος. Αν θέλουμε το ποδόσφαιρο να παραμείνει κάτι παγκόσμιο, θα χρειαστούμε μια διαφορετική FIFA! Μια FIFA που μπορεί να κάνει περισσότερα από όσα κάνει τώρα. Θα διατηρήσουμε ακέραιο ό,τι λειτουργεί καλά τα τελευταία 40 χρόνια, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν η FIFA προσαρμοστεί στη… νέα τάξη πραγμάτων», είπε στους γάλλους ρεπόρτερ ο Σαμπάν, αφού ανακοίνωσε πως θα «παλέψει» με τον Μπλάτερ για τον προεδρικό θώκο της FIFA.
Ο Μπλάτερ είναι πρόεδρος της FIFA από το 1998 και μέχρι τώρα δεν είχε εμφανιστεί ποτέ αντίπαλο δέος, με τον Ελβετό να χρίζεται πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας… χωρίς αντίπαλο! Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο 77χρονος ισχυρός άνδρας του ποδοσφαίρου σκέφτεται να μην αποσυρθεί όπως λεγόταν πριν κάποιους μήνες και να θέσει υποψηφιότητα για πέμπτη φορά!
Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: