Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ριμπερί για Χρυσή Μπάλα: «Πήρα τα πάντα, ο Ρονάλντο τίποτα!» (video)

Χείμαρρος… εμφανίστηκε ο Φρανκ Ριμπερί σε συνέντευξή του για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και όχι από τον ίδιο.
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου μίλησε στη γερμανική εφημερίδα «AZ Munchen» και δεν έκρυψε την οργή του που δεν πήρε αυτός το βραβείο.
«Έχω κερδίσει τα πάντα με την ομάδα και ατομικά. Ο Ρονάλντο δεν κέρδισε τίποτα (το 2013). Δεν είμαι λυπημένος, αλλά πονάει στην καρδιά. Μην με παρεξηγήσετε, είμαι περήφανος που ήμουν εκεί. Νιώθω ότι άξιζα αυτόν τον τίτλο. Υπάρχουν τόσα πολλά πολιτικά ζητήματα στη μέση», είπε αρχικά ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν και πρόσθεσε:
«Όταν βλέπω τους πρώτους ένδεκα που επελέγησαν – είναι μόνο τρεις παίκτες της Μπάγερν εκεί. Είναι τρέλα! Ο Μίλερ έπρεπε να είναι εκεί, ο Αλάμπα, ο Σβαϊνστάιγκερ, ο Ρόμπεν. Κερδίσαμε πέντε τίτλους, γράψαμε ιστορία. Ποιος το έχει κάνει αυτό πριν; Είμαι σίγουρος ότι αν η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα θα αποτελούταν μόνο από παίκτες τους».
Δείτε το βίντεο:




Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: