Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τέλος Κωστένογλου, Αλεξόπουλος!

Μόλις δύο μήνες κατάφεραν να παραμείνουν στο τεχνικό τιμ της Ανόρθωσης οι Νίκος Κωστένογλου και Γιώργος Αλεξόπουλος, καθώς από σήμερα αποτλούν παρελθόν από τον κυπριακό σύλλογο.

Τέλος Κωστένογλου, Αλεξόπουλος
Τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, Νίκο Κωστένογλου και τον βοηθό του, Γιώργο Αλεξόπουλο ανακοίνωσε η Ανόρθωση. Παρελθόν και ο τεχνικός αναλυτής, Δημήτρης Μάνεσης.

Ο 43χρονος κόουτς είχε αναλάβει στις 6 Φεβρουαρίου και στον κυπριακό σύλλογο δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας με τον Έλληνα προπονητή στο τιμόνι της. Ειδικά για την περίοδο των play-off, όπου είχε μια νίκη, μια ισοπαλία και οκτώ ήττες, τερματίζοντας στην έκτη θέση, ενώ έχασε με 8-1 (!) από το ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση

«Λύση συνεργασίας με Κωστένογλου, Αλεξόπουλο και Μάνεση

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει και επίσημα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Κωστένογλου, τον βοηθό προπονητή Γιώργο Αλεξόπουλο και τον τεχνικό αναλυτή Δημήτρη Μάνεση.

Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε τους τρεις για τη συνεργασία μας τους τελευταίους τέσσερις σχεδόν μήνες, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για το Σύλλογό μας. Η εργατικότητα και η φιλοτιμία της τεχνικής ομάδας ήταν παράδειγμα προς μίμηση, έστω κι αν τα αποτελέσματα αδικούν τη δουλειά που διεξαγόταν καθημερινά στις προπονήσεις. Ιδιαίτερα εκτιμάται το ενδιαφέρον που επέδειξαν στην ανάδειξη των νεαρών Κύπριων ποδοσφαιριστών και στον χρόνο που επένδυσαν για βελτίωση των αδυναμιών τους.

Τους ευχόμαστε κάθε καλό στη μετέπειτα καριέρα τους αλλά και προσωπική, οικογενειακή ευτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: