Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ραγδαίες εξελίξεις: Έκλεισαν Euro, Μουντιάλ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Στάσης media», έκλεισαν τα συνδρομητικά δικαιώματα των προκριματικών του Euro 2016 και του Μουντιάλ 2018. Μέσα σε αυτά και τα εντός της Εθνικής Ελλάδας.

Ραγδαίες εξελίξεις: Έκλεισαν Euro, Μουντιάλ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ!
Πιο συγκεκριμένα, τα δικαιώματα απέκτησε ο ΟΤΕ και πλέον αυτό που μένει είναι να ξεκαθαρίσει από ποιο ελεύθερης εμβέλειας κανάλι θα μεταδίδονται τα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής μας στα προκριματικά των δύο διοργανώσεων (του Euro 2016 ξεκινούν τον Σεπτέμβριο). Παράλληλα, ο ΟΤΕ έκλεισε από τώρα και τα εντός έδρας παιχνίδια Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League αντίστοιχα το ερχόμενο καλοκαίρι. Θυμίζουμε πως τα δικαιώματα των ομίλων θα έχουν και για το 2014-15 η Nova και η ΝΕΡΙΤ για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Nova και ο ΑΝΤ1 του Europa League.

Την αρχική αποκάλυψη έκανε στην κυριακάτικη ραδιοφωνική «Στάση media» του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο υπεύθυνος των OTE TV Sports, κ. Δημοσθένης Βασιλόπουλος. Για το δε Μουντιάλ της Βραζιλίας στον ΟΤΕ ετοιμάζουν τα αφιερώματα που αποκαλύψαμε το Σάββατο, ενώ για μεταδόσεις αγώνων δεν επιβεβαιώνεται πως θα γίνουν κάποιες μεταδόσεις παράλληλα με τη ΝΕΡΙΤ. Κάτι που, πάντως, θα ξεκαθαρίσει εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: