Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Χάρηκε ο ένας… Ηρακλής!! (video)

Έπαιζαν και οι δύο ματς φωτιά για την άνοδό τους, όμως ένας χάρηκε. Ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε χρυσό βαθμό (0-0) στην έδρα του Ολυμπιακού, ενώ ο Γηραιός υπέστη ψυχρολουσία απέναντι στον Αιγινιακό (2-2).

Χάρηκε ο ένας… Ηρακλής (video)
Παραλίγο μέρα…. Ηρακλή στην 11η αγωνιστική της Football League, αλλά στο φινάλε ο ένας τα «χάλασε».

Ο Ηρακλής Ψαχνών χαμογέλασε αφού η λευκή ισοπαλία, 0-0, που πήρε στο ντέρμπι του Βόλου απέναντι στον Ολυμπιακό τον κράτησε για τα καλά στο παιχνίδι για το εισιτήριο της Σούπερ Λίγκας. Ενώ αντίθετα, οι Θεσσαλονικείς αν και έφτασαν μια ανάσα από τη νίκη «χρυσάφι» στην έδρα του Αιγινιακού, που θα τους ξαναέβαζε δυνατά στη μάχη ανόδου, λύγισαν στο φινάλε, 2-2.

Στο ματς του Βόλου, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο και τις ευκαιρίες για να καθαρίσουν το ματς, όμως η ομάδα της Εύβοιας έμεινε όρθια και πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό.

Έσπασαν καρδιές στην έδρα του Αιγινιακού, καθώς ο Ηρακλής προηγήθηκε με τον Ζούρκο στο 45+3’ αλλά στο ξεκίνημα του ημιχρόνου έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Πουρτουλίδη. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, και ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Κοντεόν στο 62’. Οι Θεσσαλονικείς δεν το έβαλαν κάτω και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσιλιανίδης έκανε το 1-2. Ο Κουτσοσπύρος όμως στο 87’ τους χάλασε τα σχέδια και γλίτωσε τον Αιγινιακό από την ήττα.



Βαθμολογία (σε 11 αγώνες):

Κέρκυρα 19
Ηρακλής Ψαχνών 18
Ολυμπιακός Β. 18
Νίκη Β. 17
Χανιά 15
Ηρακλής 15
Αιγινιακός 13
Φωστήρας 9

Η αγωνιστική (11η):

Αιγινιακός - Ηρακλής 2-2
(62’ Κοντεόν αυτ., 87’ Κουτσοσπύρος - 45+3’ Ζούρκος, 66’ Τσιλιανίδης)

Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: