Τρίτη 20 Μαΐου 2014

«Πιο οργανωμένος ο Παναθηναϊκός»

Στην μειωμένη απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό, για τον οποίο δήλωσε πως ήταν πιο οργανωμένος σε σχέση με τα ματς στο ΟΑΚΑ.

«Πιο οργανωμένος ο Παναθηναϊκός»
Πιο καλά οργανωμένος σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς της σειράς στο ΟΑΚΑ ήταν ο Παναθηναϊκός, βάσει των όσων είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος, κάτι που δυσκόλεψε περισσότερο τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων παραδέχθηκε πως η ομάδα του «έπεσε» στο δεύτερο μέρος και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το… θαύμα.

«Ο Παναθηναικός ήταν πιο οργανωμένος σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και έπαιξε επαγγελματικό μπάσκετ για να πάρει την νίκη. Κυνηγούσε την κάθε φάση και μας δυσκόλεψε πολύ. Μετά το πρώτο ημίχρονο στο τελευταίο λεπτό δεχτήκαμε δύο τρίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά και κάναμε γρήγορες επιθέσεις, κάτι που δεν συμβαδίζει με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είχαμε κακή αντιμετώπιση στο λόου ποστ, πηγαίναμε σε λάθος στιγμές σε διαφορετικό χώρο και έτσι ο Παναθηναικός πήγαινε εύκολα σε σουτ τριών πόντων. Πρέπει να ετοιμαστούμε για τα επόμενα ματς με τον Πανιώνιο. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν απέναντι στον Παναθηναικό. Ευχαριστώ στον κόσμο και ελπίζω να μας βοηθήσει και στα ματς με τον Πανιώνιο», ανέφερε αρχικά ο Μαρκόπουλος και πρόσθεσε:

«Το θέμα είναι να κάνεις την προσπάθεια που θέλεις και αυτό πιστεύω πως το κάναμε, Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και στο πρώτο ματς χάσαμε ένα κρίσιμο αμυντικό ριμπάουντ στο οποίο ουσιαστικά κρίθηκε το ματς. Ημασταν όμως ανταγωνιστικοί».

Απ’ τους παίκτες του ΠΑΟΚ μίλησε ο Γιώργος Μπόγρης: «Ξέραμε πως ο Παναθηναικός εκτός από το πλεονέκτημα της έδρας, έχει πλεονέκτημα και στην ποιότητα. Νομίζω αξίζαμε να κερδίσουμε ένα ματς. Τώρα έχουμε τον Πανιώνιο και μακάρι να πάνε όλα καλά. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καλή επιθετική λειτουργία. Είχαμε άγχος λόγω του κόσμου, παίζαμε πιο πολύ ατομικά ενώ ο Παναθηναικός άλλαξε την άμυνα του και πετύχει πολλά τρίποντα. Στα πρώτα ματς ο Παναθηναικός ήταν άστοχος αλλά όταν πετυχαίνει 14 τρίποντα είναι δύσκολο να νικήσεις. Τώρα ο Πανιώνιος έχει το άγχος και νομίζω πως έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε και πιστεύω να είμαστε οι νικητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: