Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Θέλει τριπλό «μπαμ» η Σοσιεδάδ!

Την Κυριακή τέλειωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και ήδη η Σοσιεδάδ σκέφτεται το… αύριο. Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν φέρεται έτοιμη να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τους Μοράτα, Τέγιο και Κουένκα!

Θέλει τριπλό «μπαμ» η Σοσιεδάδ
Ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό της έχει ξεκινήσει η Σοσιεδάδ ενόψει της νέας σεζόν και των… πρόωρων αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο Europa League. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, οι Βάσκοι έχουν βάλει έντονα στο… μάτι τους Μοράτα, Τέγιο και Κουένκα για την μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Οι περιπτώσεις των δύο πρώτων εμφανίζουν πάντως αρκετές δυσκολίες. Διότι είναι παίκτες που τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Μπαρτσελόνα αντίστοιχα δεν θέλουν να τους χάσουν και φαίνεται πως δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο παραχώρησής τους (και παρά το πρέσινγκ κι άλλων συλλόγων). Ένα… καλό σενάριο είναι η Σοσιεδάδ να τους αποκτήσει ως δανεικούς για μια χρονιά, σε κάτι που οι «αιώνιοι» πιθανώς να μην ήταν αρνητικοί.

Όσον αφορά τον Κουένκα, το συμβόλαιό του στην Μπάρτσα εκπνέει το 2015 και μένει να φανεί αν ο Λουίς Ενρίκε τον υπολογίζει. Αν όχι, είναι πιθανό να φύγει, προκειμένου να μπουν και κάποια χρήματα στα ταμεία, κάτι που δίνει μεγαλύτερη… ώθηση στους Βάσκους για να «χωθούν».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: