Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Δεν «παίζει» του Γκουιντολίν!!

Στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων προπονητών για τον πάγκο της Εθνικής παραμένουν ο Μάρτιν Γιολ, ο Μάρκο Ταρντέλι και ο Χουάντε Ράμος. Κανένα θέμα με τον Φραντσέσκο Γκουιντολίν.

Δεν «παίζει» του Γκουιντολίν
Ο τεχνικός της Ουντινέζε δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, ενώ και το ετήσιο κασέ του φτάνει το 1,3 εκατ. ευρώ ακατέβατα. Πριν από μια εβδομάδα, το όνομα του Φραντσέσκο Γκουιντολίν ήταν ένα από τα πολλά που προτάθηκαν στην ΕΠΟ μέσω ενός Ιταλού μάνατζερ, αλλά το ποσό που έπεσε στο τραπέζι ήταν απαγορευτικό για τα δεδομένα της ομοσπονδίας.

Ουσιαστικά, το θέμα θεωρείται λήξαν πριν καν ανοίξει και έτσι ο 48χρονος προπονητής δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσει με την ηγεσία της ΕΠΟ. Στο δια ταύτα, η περίπτωση του Φραντσέσκο Γκουιντολίν δεν μπήκε ποτέ στο κάδρο των υποψήφιων αντικαταστατών του Φερνάντο Σάντος λόγω των υψηλών απαιτήσεών του.

Ο Μάρτιν Γιολ και ο Μάρκο Ταρντέλι είναι δύο από τους τρεις τεχνικούς που έχουν έρθει στην Αθήνα για συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή και φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει προβάδισμα στην κούρσα διαδοχής του Φερνάντο Σάντος.

Με τον Ιταλό υπάρχει προφορική συμφωνία εδώ και καιρό, ενώ ο πρώην προπονητής της Φούλαμ κερδίζει πόντους καθώς έχει ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του, το τελευταίο διάστημα. Στις αρχικές συζητήσεις με την ΕΠΟ, ο Ολλανδός ζητούσε περίπου 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο, όμως τώρα έχει πέσει στα 650.000 ευρώ. Προσεχώς αναμένονται εξελίξεις και με τον Χουάντε Ράμος, ο οποίος την Κυριακή ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Ο 59χρονος Ισπανός είναι μία περίπτωση, την οποία έχουν ξεχωρίσει τα στελέχη της «γαλανόλευκης» και στις πρώτες επαφές υπήρχε καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές.

Επίσης, εξετάζεται και ο Φαν Ντεν Μπρομ που βρέθηκε στην Ελλάδα την προηγούμενη Πέμπτη και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ο Ολλανδός τεχνικός που παραμένει «σταντ μπάι», ναι μεν είναι μια συμφέρουσα οικονομικά πρόταση, αλλά δεν διαθέτει πλούσιο προπονητικό βιογραφικό για να μπει ψηλά στη λίστα.

Αναφορικά με την περίπτωση του Μίκαελ Λάουντρουπ δεν παρουσιάστηκε σημαντική εξέλιξη διότι ο Δανός προπονητής αξιώνει περίπου 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως. Μόνο εάν ο πρώην τεχνικός της Σουόνσι πέσει κάτω από το 1 εκατ. ευρώ μπορεί να υπάρξει επαναπροσέγγιση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: