Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι «αιωνίων»

Στη διάθεση του κοινού τίθενται από σήμερα τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αυτή την Πέμπτη.

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι «αιωνίων»
Οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά και από άλλα σημεία πώλησης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ είναι η εξής
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (22/5, 10μ.μ.).

Οι φίλοι των «πράσινων» μπορούν να τα προμηθεύονται τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Να σημειώσουμε πως με κάθε πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει αγορά μέχρι δύο εισιτηρίων!

Σήμερα (20/5) τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 6μ.μ., ενώ αύριο (21/5) το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι 10π.μ. με 6μ.μ. Την Πέμπτη (22/5) θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10π.μ. ως τις 4.30μ.μ., ενώ από τις 5μ.μ. μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα, τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: