Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Πιστός «στρατιώτης» ο Λέτο!

Παρά τον υποβιβασμό της Κατάνια, ο Λέτο θα παραμείνει στην ομάδα αφού το συμβόλαιό του επεκτάθηκε για μία σεζόν ακόμη.

Πιστός «στρατιώτης» ο Λέτο
Με τη φανέλα της Κατάνια θα συνεχίσει να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος θα ακολουθήσει την ομάδα στη β’ κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στο συμβόλαιο του Αργεντινού ποδοσφαιριστή υπήρχε ειδική οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο επιπλέον και από τη στιγμή που ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δεν εξέφρασε κάποια αντίρρηση, ο όρος αυτός ενεργοποιήθηκε.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Λέτο προχώρησε σε δηλώσεις προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους παραμένει στην ομάδα.

«Δεν ήθελα να εγκαταλείψω την Κατάναι σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία. Αυτή η ομάδα μου έδωσε ξανά αυτοπεποίθηση και θα ήθελα να το ξεπληρώσω βοηθώντας την να επιστρέψει στη Serie A. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να μάθουμε από τα λάθη μας και να δώσουμε ξανά πίσω το χαμόγελο στους οπαδούς μας» τόνισε ο Λέτο, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρώτη του ουσιαστικά χρονιά με τη φανέλα του ιταλικού συλλόγου όπου μέτρησε 27 συμμετοχές και 3 γκολ.

«Γνώριζα πως θα ήταν περίεργα για μένα μετά το μεγάλο διάστημα αποχής μου. Συνάντησα μεγάλες δυσκολίες και δεν μπόρεσα να δείξω από την αρχή αυτά που είμαι σε θέση να κάνω στο γήπεδο. Προπονήθηκα σκληρά χωρίς να κατηγορώ τα προβλήματά μου. Βελτιώθηκα, δέθηκα με την ομάδα, είμαι καλά και μπορώ να τα πάω ακόμη καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την επέκταση του συμβολαίου μου», δήλωσε ο Αργεντινός. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: