Τρίτη 20 Μαΐου 2014

«Μπορεί να πάρει το Μουντιάλ η Αγγλία»!

Την πεποίθηση ότι η Αγγλία στο προσεχές Μουντιάλ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό εξέφρασε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φιλ Τζόουνς.

«Μπορεί να πάρει το Μουντιάλ η Αγγλία»!
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις, λέει ο σοφός λάος μας, όμως ο Φιλ Τζόουνς, δεν δείχνει να… μασάει.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 22χρονος άσος στον βρετανικό Τύπο, τα «λιοντάρια» μπορούν να κοιτάξουν στα… μάτια όποιον αντίπαλο κληθούν να αντιμετωπίσουν και γιατί όχι να κατακτήσουν το προσεχές Μουντιάλ!

«Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για την διοργάνωση και πιστεύω πως θα είναι ένα φανταστικό τουρνουά. Θα πάμε εκεί με μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας. Γνωρίζουμε ότι αν παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τότε μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα», τόνισε αρχικά ο διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε:

«Το σημαντικό είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, αν γίνει αυτό τότε ποιος ξέρει. Ίσως και να στεφθούμε πρωταθλητές. Για την ώρα υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για το τουρνουά».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζόουνς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο το τελευταίο διάστημα, αλλά θα είναι απόλυτα έτοιμος για να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Μάλιστα, αναμένεται να λάβει και κανονικά μέρος στην προετοιμασία της εθνικής του ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: