Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Βρήκε τερματοφύλακα η Μπαρτσελόνα!!

Ημέρα ανακοινώσεων και μεγάλων αλλαγών η Δευτέρα για την Μπαρτσελόνα που μετά τον Λουίς Ενρίκε για τον πάγκο της, απέκτησε και τον νεαρό τερματοφύλακα Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Βρήκε τερματοφύλακα η Μπαρτσελόνα!
Σε μια θέση που πονά αποφάσισε να επενδύσει η Μπαρτσελόνα. Για χρόνια ο Βίκτος Βαλντές κάλυπτε τη θέση του τερματοφύλακα με πολλούς να έχουν ενστάσεις για το αν ο συγκεκριμένος πορτιέρο ήταν αντάξιος του μεγέθους της.

Φέτος που ο Βαλντές έκανε μια από τις καλύτερες σεζόν του, όχι μόνο τραυματίστηκε, αλλά πολύ νωρίς είχε ενημερώσει πως σε καμία περίπτωση δεν θα ανανέωνε τη συνεργασία τους με τους «μπαλουγκράνα», ενώ ο Πίντο αποδείχθηκε πολύ μεγάλος (σε ηλικία) και πολύ μικρός (σε αξία) για να αντέξει το βάρος της φανέλας.

Όπως έγινε γνωστό από τους Καταλανούς, ο Πίντο σταματά την καριέρα του και την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν από την Γκλάντμπαχ, χωρίς να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες όπως αποδοχές ή χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε η επιστροφή στην ομάδα των Ραφίνια και Ντεουλοφέου που έπαιξαν ως δανεικοί σε Θέλτα και Έβερτον αντίστοιχα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: