Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τα είπαν Βασιλακόπουλος-Κατσικάρης!!

Συνάντηση στα γραφεία της ΕΟΚ είχαν Γ.Βασιλακόπουλος και Φ.Κατσικάρης θέτοντας τις βάσεις για συνεργασία. Πολύ κοντά στην Εθνική ο Νικαιώτης τεχνικός, μένει να λυθεί το συμβόλαιο του Τρινκιέρι.

Τα είπαν Βασιλακόπουλος-Κατσικάρης
Προ των πυλών της Εθνικής βρίσκεται ο Φώτης Κατσικάρης. Ο Νικαιώτης τεχνικός μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Final Four χθες και σε μια μικρή στάση προτού επιστρέψει στην Ισπανία, είχε μια συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στα γραφεία της ΕΟΚ.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το πλαίσιο συνεργασίας και η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, που το deal να θεωρείται προ των πυλών. Ασφαλώς για να επικυρωθεί οποιαδήποτε συμφωνία θα πρέπει να υπάρξει η λύση του συμβολαίου του Αντρέα Τρινκιέρι, με τον οποίο εδώ και λίγες μέρες η ομοσπονδία είναι σε ανοικτή γραμμή.

Εκφράζεται η αισιοδοξία πως τις επόμενες μέρες θα βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα και θα ανακοινωθεί η πρόσληψη του Φώτη Κατσικάρη, που πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι για τρία χρόνια, με τον ίδιο να έχει τη δυνατότητα να εργαστεί παράλληλα σε ομάδα του εξωτερικού.

Ήδη έχει γίνει μία προεργασία για τους παίκτες που θα κληθούν, ενώ έχουν κλειστεί και αρκετά φιλικά για την προετοιμασία της Εθνικής εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η οποία θα αρχίσει στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: