Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Αινιγματικός για το μέλλον του ο Μέσι!

Αν και πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ομάδα.

Αινιγματικός για το μέλλον του ο Μέσι
Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του μετά την ισοπαλία με την Ατλέτικο και την απώλεια του τίτλου φαίνεται πως ενόχλησαν πολύ τον Λιονέλ Μέσι.

Άλλωστε, τέτοιου τύπου συμπεριφορές απέναντί του είναι πρωτόγνωρες και ίσως ευθύνονται εν μέρει και για κάποιες δηλώσεις του Αργεντινού από τις οποίες φαίνεται πως αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό του να αλλάξει φανέλα!

Μιλώντας σε κινεζικό Μέσο, ο ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» ουσιαστικά πέταξε το μπαλάκι στους οπαδούς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος της Μπαρτσελόνα είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον μου αν κι εγώ νιώθω ακόμη κοντά τους. Ξέρω πως δεν είμαι και στα… καλύτερά μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και για εμένα προσωπικά και για την ομάδα. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον τίτλο στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Θα ήθελα να απολογηθώ στους φιλάθλους μας πως την επόμενη σεζόν θα τα καταφέρουμε καλύτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μέσι, ο οποίος ταξίδεψε για Αργεντινή όπου θα ξεκινήσει προετοιμασία με στόχο την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: