Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τι λέει ο Μάνος Σέργιος για την κλήση του στην αποστολή της Εθνικής!

Το πρόσωπο της ημέρας, ο Μάνος Σέργιος, μιλάει για την αντίδραση του όταν έμαθε ότι βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ.

Τι  λέει ο Μάνος Σέργιος για την κλήση του στην αποστολή της Εθνικής
Δεν συμβαίνει στον καθένα εκεί που κάθεται αμέριμνος να μαθαίνει ότι θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για το μουντιάλ συμμετέχοντας στην αποστοή της Εθνικής ομάδας.

Τη «βόμβα» έριξε το πρωί της Δευτέρας ο Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Ο Μάνος Σέργιος θα είναι στην 24μελή αποστολή της Εθνικής.

Ο 33χρονος μέσος δεν το πίστευε: «Τι να πω; Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Μου τηλεφώνησε χθες βράδυ ο κ. Φύσσας να με ενημερώσει για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα και νόμιζα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα. Ήμουν μάλιστα στο γραφείο μου στη δουλειά και παραλίγο να λιποθυμήσω. Αισθάνομαι τρελή χαρά!

Ξέρω πως η συμμετοχή στην Εθνική ομάδα σε αυτό το μουντιάλ είναι το όνειρο κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, σκεφτείτε λοιπόν πώς νιώθω εγώ… Δεν κρύβω ότι έχω και μεγάλο άγχος. Δεν θέλω τώρα να πω κάτι άλλο. Περισσότερα θα σας πουν για μένα ο ίδιος ο κ. Σάντος και οι συνεργάτες του, τους οποίους και θέλω να δικαιώσω
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: