Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Και τώρα το ρόστερ!

Την προσοχή τους στο μεταγραφικό σχεδιασμό στρέφουν από σήμερα οι άνθρωποι του Ατρομήτου, ύστερα από τη συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον Γιώργο Σπανό και τον Γιώργο Παράσχο.

Και τώρα το ρόστερ
Τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο καταστρώνουν από σήμερα στον Ατρόμητο, καθώς ο Γιώργος Παράσχος συμφώνησε με τον Γιώργο Σπανό για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Όπως γράφει η SportDay, οι Περιστεριώτες δεν πρόκειται να προχωρήσουν για περισσότερες από πέντε μεταγραφές.

Προτεραιότητα για τους «κυανόλευκους» αποτελεί η απόκτηση δεξιού μπακ, αμυντικού μέσου και επιθετικού χαφ, αφού ο έμπειρος προπονητής θεωρεί πως χρειάζεται οπωσδήποτε ποιοτική ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Μάκος παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ατρομήτου, ενώ ένας από τους παίκτες που εξετάζονται είναι και ο Σκόνδρας.

Παράλληλα, υπήρξαν συζητήσεις με τους Πίτου Γκαρσία και Μπρίτο για την επέκταση των συμβολαίων τους, δύο υποθέσεις που είναι πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκαθαρίσουν και σήμερα.

Ένα από τα θέματα που βρίσκεται στις «προτεραιότητες» της διοίκησης είναι και εκείνο του Παπαδόπουλου, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Σηφάκη, που πέρυσι το καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο 1+1. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: