Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο Σάντος και οι άλλοι επτά!

Προπόνηση υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος έκαναν σήμερα επτά από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, που θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία για το Μουντιάλ 2014.

Ο Σάντος και οι άλλοι επτά
Στο προπονητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά βρέθηκαν σήμερα το τεχνικό τιμ της Εθνικής Ελλάδος και επτά ποδοσφαιριστές της. Πρόκειται για τους «Βρετανούς» Γιώργο Καραγκούνη, Κώστα Μήτρογλου (Φούλαμ), Γιώργο Σαμαρά (Σέλτικ), αλλά και τους τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού Γιάννη Μανιάτη, Χοσέ Χολέμπας, Κώστα Μανωλά, Ανδρέα Σάμαρη.

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα ώστε να διατηρηθούν σε καλό επίπεδο ετοιμότητας. Οι πρώτοι τρεις ολοκλήρωσαν στις Μαΐου τις υποχρεώσεις τους σε Premier League και Scottish Premier με τις ομάδες τους, ενώ οι υπόλοιποι έδωσαν επίσημο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» τον Απρίλιο και πρόσφατα τελείωσαν τις προπονήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

inner

Αύριο θα δώσουν και πάλι το «παρών» στον Άγιο Κοσμά οι επτά παίκτες στις 17:30, ενώ η… επίσημη πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με όλα της τα μέλη θα γίνει την Πέμπτη το πρωί. Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και θα κάνουν διπλή προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: