Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Κούης: «Έπρεπε ήδη να χτίζεται η ομάδα»

Την αγωνία του για την επόμενη μέρα του Άρη εξέφρασε με δηλώσεις του στη NOVA ο παλιά μεγάλη δόξα των «κιτρίνων», Ντίνος Κούης.

«Είναι μεγάλη τιμή να ακούγεται το όνομά σου και να προτείνεται για την προεδρία του Άρη», είπε αρχικά και συνέχισε: «Όμως αυτή η δουλειά δεν είναι για μένα. Δεν την ξέρω. Ωστόσο, πρέπει να ευχαριστήσω για την πρόταση τον κ. Στεφανίδη, ο οποίος είναι ο μόνος πρόεδρος του Αρη τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια που μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να προσφέρω στην ομάδα που αγαπώ. Πράγματι, μου πρότεινε τη θέση του προέδρου, αλλά είναι κάτι στο οποίο δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Του είπα πως θα ήμουν χρησιμότερος στο αγωνιστικό τμήμα και το αφήσαμε ανοιχτό».

Για το μέλλον του Άρη ο Ντίνος Κούης τόνισε: «Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα. Αν με ρωτάτε σε ποια κατηγορία θα προτιμούσα να δω τον Αρη, μετά τον υποβιβασμό, θα σας απαντούσα στη Β΄ Εθνική, όμως άλλο το τι θέλεις και άλλο το τι μπορείς. Με τα χρέη που έχει αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ, θεωρώ πιο λογικό να οδηγηθεί στη Γ΄ Εθνική, παρ΄ ότι και εκεί υπάρχουν δυσκολίες. Ας μη νομίζει ο κόσμος πως είναι εύκολη η κατηγορία. Του χρόνου οι όμιλοι της Γ΄ Εθνικής μειώνονται σε τέσσερις και τα πράγματα δυσκολεύουν. Βέβαια, μ΄ έναν Αρη δυνατό και έτοιμο δεν θα το συζητούσαμε, αλλά κοιτάμε το πώς έχουν τώρα τα δεδομένα. Αν θέλετε τη γνώμη μου ο Αρης, ήδη, έχει αργήσει. Επρεπε να χτίζεται η ομάδα για του χρόνου και δυστυχώς ακόμα δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: