Τρίτη 20 Μαΐου 2014

«Τελειώνει» ο Φοιρός!

Στην τελευταία εβδομάδα προπονήσεων της χρονιάς, μπήκε από χθες το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη. Εβδομάδα, κατά την οποία, θα υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, καθώς πλην του διοικητικού που απασχολεί τους πάντες, αλλαγές όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν και στην «κεφαλή» της τεχνικής ηγεσίας.

Οι άνθρωποι της διοίκησης συζήτησαν αρκετά τις τελευταίες ημέρες, καθώς στα… αυτιά τους έφτασαν ουκ ολίγες πληροφορίες και αποφάσισαν να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους, τόσο με τον Γιώργο Φοιρό, που είχε την επίβλεψη της ομάδας όλο αυτό το διάστημα, όσο και με τους ανθρώπους, οι οποίοι τον πλαισίωναν στο τεχνικό τιμ. Ο λόγος για τους Κυριάκο Μπιμπισίδη, Δημήτρη Μπουγιουκλή, αλλά και τον Νίκο Παπαδόπουλο που ήταν αυτός που κάθισε στον πάγκο στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, την προσεχή Παρασκευή, όταν και οι προπονήσεις θα ολοκληρωθούν και με τη… βούλα, θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις που θα γνωστοποιούν τα οριστικά «διαζύγια» και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, η διοίκηση Στεφανίδη, προτίθεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να αναφερθεί στις λεπτομέρειες της παρουσίας της στην ΠΑΕ αυτές τις σαράντα ημέρες, αλλά και τις προσπάθειες να εξασφαλίσει χρήματα.

Αδικαιολόγητα απών

Στο μεταξύ μπορεί χθες το μεσημέρι να υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση για τους επαγγελματίες παίκτες, όμως μόλις έξι (Διούδης, Γιαννίτσης, Καραγιάννης, Μαργαρίτης, Ψυχογιός και Νταμαρλής) εξ αυτών έδωσαν το παρών στο Ρύσιο, με τους υπόλοιπους να δείχνουν με τον τρόπο τους, πως δεν πείστηκαν από τις υποσχέσεις της διοίκησης την περασμένη Παρασκευή, αλλά ούτε και από την εκχώρηση του επιδόματος υποβιβασμού. Την κατάσταση «έσωσε» η παρουσία της Κ-20 που θα προπονηθεί επίσης την Τετάρτη και την Παρασκευή, ξανά στο Νέο Ρύσιο. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: