Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Παρέμεινε ο Παράσχος!

Ο Γιώργος Παράσχος θα αναλάβει να «τρέξει» τον σχεδιασμό του Ατρόμητου για τη σεζόν 2014-15, καθώς ανανεώθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών. Ραντεβού για το 30 Ιουνίου έδωσε η ομάδα.

Παρέμεινε ο Παράσχος
Δεν σημειώθηκε κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής και όπως αναμενόταν ο Γιώργος Παράσχος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου και την επόμενη σεζόν.

Οι «μπλε» έκαναν σήμερα την τελευταία τους προπόνηση για την περίοδο 2013-14 και μετά το τέλος ο 62χρονος προπονητής κλήθηκε από τον μεγαλομέτοχο Γιώργο Σπανό για να συζητήσουν για το μέλλον του πρώτου. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος και οι δύο πλευρές δεν άργησαν να φτάσουν σε οριστική συμφωνία, καθώς είχε μπει το… νερό στο αυλάκι από τις προηγούμενες ημέρες.

Ο έμπειρος κόουτς ανέλαβε την ομάδα προς το φινάλε της σεζόν 2012-13 και θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν από αύριο, όταν και θα αρχίσουν οι διακοπές των ποδοσφαιριστών, ώστε να γεμίζουν τις... μπαταρίες του μετά από μια γεμάτη σεζόν.

Ραντεβού για τις 30 Ιουνίου

Στα τέλη Ιουνίου θα συναντηθεί ξανά η ομάδα, καθώς τότε θα γίνει η πρώτη προπόνηση για το 2014-15. Το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου οι παίκτες θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις. Σήμερα όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα έκαναν χαλάρωμα και διπλό με την Κ20 οι υπόλοιποι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: