Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Χαμογελάει ο Αντσελότι!!

Ευχάριστα τα νέα που αφορούν την προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει του τελικού του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο, αφού οι παίκτες ξεπερνούν τα αγωνιστικά τους προβλήματα.

Χαμογελάει ο Αντσελότι
Πέντε μέρες έχουν απομείνει για τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League και στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάρλο Αντσελότι βλέπει σταδιακά τα αγωνιστικά προβλήματα να βρίσκουν λύση και εκείνος να καταστρώνει με την ησυχία του τα πλάνα του για να αντιμετωπίσει την Ατλέτικο.

Εκτός από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα με την Εσπανιόλ, ο Ιταλός τεχνικός είχε τον «πονοκέφαλο» και του Καρίμ Μπενζεμά που ήταν αμφίβολος για το προηγούμενο ματς.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο Γάλλος φορ θα δώσουν κανονικά το «παρών» στη μεγάλη πρόκληση της Ρεάλ «βασίλισσας» να φτάσει στην κατάκτηση του δέκατου τροπαίου στην ιστορία του συλλόγου.

Εκτός από αυτούς τους δύο παίκτες, ο Αντσελότι βλέπει τον Πέπε να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και θα είναι εκείνος συνεπής στο ραντεβού για τη Λισαβόνα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: