Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τα είπαν και μιλάει ο Νταμπίζας!

Αποτίμηση της σεζόν και έναν πρώτο σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν περιλάμβανε η σύσκεψη κορυφής που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Παναθηναϊκό. Συν. Τύπου την Πέμπτη ο Νταμπίζας.

Τα είπαν και μιλάει ο Νταμπίζας
Σύσκεψη κορυφής παρουσία του προέδρου Γιάννη Αλαφούζου, του τεχνικού διευθυντή Νίκου Νταμπίζα, του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών Γιάννη Σαμαρά, του προπονητή Γιάννη Αναστασίου και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Αγησίλαου Τουμαζάτου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αυτή περιλάμβανε έναν απολογισμό της σεζόν, που σαφώς και ικανοποίησε όλους στις τάξεις των «πράσινων», ενώ παράλληλα τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα του προγραμματισμού, ξεκινώντας από τη διατήρηση του υπάρχοντος κορμού (με προτεραιότητα στους δανεικούς Σίλντενφελντ και Αμπέντ), λίγες και καλές μεταγραφές (δεξί μπακ, στόπερ, δεξιό μέσο και πιθανώς τον Καραγκούνη), αλλά και θέματα όπως το ενδεχόμενο πώλησης παικτών αν προκύψουν προτάσεις, τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί, αλλά και που θα προωθηθούν από την ακαδημία.

Για το πλάνο της νέας σεζόν, που δεν θα παρεκκλίνει πολύ από αυτό της φετινής περιόδου και δεν θα έχει οικονομικές υπερβάσεις, θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη ο Νίκος Νταμπίζας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: