Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Και ξέρουν και μπορούν στον Ολυμπιακό…!

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μπορούν να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας με τις μεταγραφικές κινήσεις τους.
Για ένα πράγμα είναι σίγουροι οι προπονητές στον Ολυμπιακό επί προεδρίας Μαρινάκη. Ότι θα κάνουν απερίσπαστοι την δουλειά τους, χωρίς να έχουν την λαιμητόμο πάνω από το κεφάλι τους. Ο Βαλβέρδε είχε πάρει τα κλειδιά της ομάδας και το ίδιο συμβαίνει και με τον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει την δυνατότητα να χτίσει τον Ολυμπιακό της επόμενης περιόδου, όπως αυτός επιθυμεί.
Στις πρόσφατες δηλώσεις του, ο Μίτσελ ξεκαθάρισε ότι θέλει να δουλέψει με ένα ρόστερ 26 – 27 παικτών, εκ των οποίων οι τέσσερις να προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας. Κοινώς, ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να φτιάξει αφενός μια δυνατή ομάδα και αφετέρου να βγάλει και παίκτες από την ακαδημία. Κοινώς το ιδανικό σενάριο…
Χρόνος για να γίνουν αυτά φυσικά και υπάρχει και όπως γράψαμε και στην προηγούμενη επικοινωνία μας, πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τα ανοιχτά κεφάλαια στο δυναμικό της ομάδας. Να ξεκαθαρίσει για παράδειγμα το αν θα παραμείνουν στο ρόστερ οι Κάμπελ, Εντινγκά, Βαλντέζ, Μαρκάνο και να αποφασίσει ο Μίτσελ ποιοι από τους δανεικούς μπορούν να σταθούν στον Ολυμπιακό…
Γιατί αν από αυτούς, κάποιοι δεν παραμείνουν στην ομάδα, αυτομάτως ανοίγουν τρύπες στο ρόστερ, οι οποίες θα πρέπει να καλυφθούν. Για τις μεταγραφικές κινήσεις, αυτές που πάντα ενδιαφέρουν τους φίλους της ομάδας και τις περιμένουν πώς και πώς, είναι δεδομένο ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν δυναμικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αγοράσουν τη μισή Ευρώπη.
Άλλωστε και ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε ότι «υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές που πιθανόν να έρθουν στον Ολυμπιακό.  Απ' όλες τις θέσεις κοιτάμε πιο πολύ αυτή του σκόρερ στην επίθεση, γιατί αυτή την στιγμή δεν τον έχουμε. Μας ενδιαφέρουν παίκτες με συμβόλαια, αλλά και ελεύθεροι, τους έχουμε ήδη πλησιάσει για επαφές. Με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφερόμαστε έχουμε ξεκινήσει επαφές εδώ και έξι μήνες».
Κι από τα λεγόμενα του Ισπανού τεχνικού, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι οι Πειραιώτες έχουν ήδη αποφασίσει που θα κινηθούν και τι παίκτες ακριβώς χρειάζονται… Το ευτύχημα για τους φίλους της ομάδας, είναι ότι οι άνθρωποι που τρέχουν τα ζητήματα αυτά και ξέρουν και μπορούν να ανεβάσουν την ποιότητα του Θρύλου.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: