Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Από τα χείλη του Ανρί…!!

Την απόφαση του Ανρί Καμαρά για το αν θα παραμείνει στον Παναιτωλικό περιμένει η διοίκηση της ομάδας. Από τι εξαρτάται η ανανέωση του συμβολαίου με τον 37χρονο φορ.

Από τα χείλη του Ανρί…
Την απάντηση του Ανρί Καμαρά στην ανοικτή πρόταση που του έχουν κάνει για να παραμείνει και του χρόνου στο Αγρίνιο περιμένουν στον Παναιτωλικό. Η εκτίμηση στο πρόσωπο του 37χρονου φορ για την προσφορά του είναι δεδομένη, η επιθυμία του ίδιου να συνεχίσει επίσης, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα: ο γιος του ξεκίνησε σχολείο και φέτος η οικογένειά του βρέθηκε για λίγο στην Ελλάδα.

Στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει αισιοδοξία πως ο Καμαρά μετά από συζητήσεις με τη σύζυγό του θα πει το «ναι» και θα παραμείνει για τέταρτο χρόνο στην ομάδα.

Στο μεταξύ, σύντομα τελειώνει το θέμα της παραμονής του Ράφαελ Μπρακάλι με τον 32χρονο Βραζιλιάνο γκολκίπερ να ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Σε καλό δρόμο είναι η παραμονή του Γάλλου αριστερού Φλοράν Ανέν, που είναι δανεικός από την Μπράγκα, ενώ θα γίνουν επαφές με την πορτογαλική ομάδα και για τον Ροντρίγκο Γκάλο, αν και η περίπτωση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ είναι πιο δύσκολη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: