Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Καταθέτει την έφεση!

Αύριο το πρωί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως έχει το δικαίωμα θα καταθέσει την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής με την οποία τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση τριών βαθμών (από που;) και 50.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.

Η ΠΑΕ θα ζητήσει η έφεση να εκδικαστεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Αν παραμείνει η ποινή ως έχει σε ότι αφορά την τιμωρία της έδρας, τότε θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.


Αυτό φυσικά που απασχολεί από χθες τους φίλους της ομάδας είναι τι σημαίνει αφαίρεση τριών βαθμών. Όπως γράψαμε και χθες, η Σούπερ Λίγκα έχει επικυρώσει την βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Δεδικασμένο για αφαίρεση βαθμών στα πλέι οφ για γεγονότα σε αγώνα κυπέλλου δεν υπάρχει. Η Πειθαρχική δεν είχε την δικαιοδοσία να ορίσει από που θα αφαιρεθούν βαθμοί. Έτσι το μπαλάκι πάει στο ΔΣ της ΕΠΟ που θα ζητήσει από το Διαιτητικό Δικαστήριο να βγάλει άκρη.


Αν όμως στην έφεση η ποινή της αφαίρεσης βαθμών εξαλειφθεί, τότε δε θα χρειαστεί να ασχοληθούμε περαιτέρω με το θέμα. Αν όμως παραμείνει, θα έχουμε ένα σήριαλ που μπορεί να κρατήσει όλο το διάστημα που η ομάδα θα παίζει πλέι οφ. Χθες ο Σαββίδης τόνισε πως αν παραμείνει η ποινή της αφαίρεσης βαθμών και ισχύσει για τα πλέι οφ η αντίδραση του θα είναι δυναμική. Μύλος... Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: