Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Κατέθεσε την έφεση ο ΠΑΟΚ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε την έφεση για την ποινή που επιβλήθηκε για τα επεισόδια στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Δευτέρα ή Τρίτη η απόφαση. ΔΣ το Σάββατο.

Κατέθεσε την έφεση ο ΠΑΟΚ
Κατατέθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ να τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές, τρεις βαθμούς μείον και 50.000 ευρώ πρόστιμο το σύλλογο για τα επεισόδια στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η εκδίκαση της έφεσης και η απόφαση αναμένεται Δευτέρα ή Τρίτη, ενώ εν συνεχεία κι εφόσον η ποινή αφαίρεσης βαθμών παραμείνει θα κληθεί η ίδια η Σούπερ Λίγκα να αποφασίσει από ποια βαθμολογία θα αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούν πως στο κατηγορητήριο βάσει του οποίου τιμωρήθηκε η ΠΑΕ έχει πολλά κενά και επιχειρούν να τα παρουσιάσουν για να αλαφρύνουν τη θέση της ομάδας.

Στο μεταξύ, το Σάββατο θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΠΑΕ για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. «Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταθέσουν τις προτάσεις τους, ενώ αναμένεται να συζητηθεί, μεταξύ άλλων, η στάση του Δικεφάλου απέναντι στη Super League και την ΕΠΟ. Επιπλέον, πρόκειται να αποφασιστεί η πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση με θέμα την αναμόρφωση της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: