Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Έξαλλος ο Κόντε!!

Η Γιουβέντους έμεινε εκτός τελικού, με τον Κόντε να... επιτίθεται στην Μπενφίκα για τις πολλές καθυστερήσεις.  Εκτός τελικού έμεινε η Γιουβέντους, με τον κανόνα να επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά, αφού ούτε τώρα η οικοδεσπότης καταφέρνει να φτάσει στην κατάκτηση της κούπας! Λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Μπενφίκα, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας ήταν αρκετά εκνευρισμένος με τους Πορτογάλους, τους οποίους κατηγορούσε για τις συνεχείς καθυστερήσεις, που στοίχισαν στην Γιούβε!
«Φτάσαμε κοντά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που έκανε η Μπενφίκα ήταν ενοχλητικό και ο διαιτητής φέρει ευθύνη, αφού το επέτρεψε! Συνήθως παίζεται μία ώρα καθαρό παιχνίδι, όμως σήμερα με το ζόρι φτάσαμε τα 40 λεπτά. Η αντίπαλός μας πάντα στην Ευρώπη χρησιμοποιεί αυτές τις τακτικές, έχει την εμπειρία σε αυτό και το απέδειξε.
Αξίζαμε την πρόκριση, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα δώσαμε όλα και δε θεωρώ ωραία την τακτική που ακολούθησε η Μπενφίκα, όπως και την ανεκτικότητα που έδειξε ο διαιτητής. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα και θέλουμε την Δευτέρα να κατακτήσουμε και μαθηματικά τον τίτλο».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: