Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Πίστη στην Μπάρτσα για ανατροπή!!

Δεν ορίζει την τύχη της. Ούτε καν αρκεί στην Μπαρτσελόνα νίκη επί της Ατλέτικο την τελευταία αγωνιστική. Παρόλ’ αυτά, ο Σέρχιο Μπουσκέτς δεν χάνει την αισιοδοξία του πως μπορεί να έρθουν τα πάνω-κάτω.

Πίστη στην Μπάρτσα για ανατροπή
Τα περιθώρια για τον τίτλο στην Ισπανία είναι κάτι παραπάνω από περιορισμένα για την Μπαρτσελόνα. Όχι μόνο δεν ορίζει την τύχη της, αλλά χρειάζεται και δύο «γκέλες» της Ατλέτικο Μαδρίτης, απ’ τη στιγμή που είναι στο -4 αυτή την στιγμή.

Παρά λοιπόν τις αντιξοότητες και δεδομένου ότι απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Σέρχιο Μπουσκέτς δηλώνει αισιόδοξος πως… κάτι μπορεί να γίνει.

«Ξέρουμε πως τα πράγματα δεν είναι υπέρ μας και δεν ορίζουμε τη τύχη μας. Θα είναι δύσκολο, είναι προφανές, αλλά υπάρχει ακόμα ελπίδα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε όσο υπάρχουν πιθανότητες για τον τίτλο και να κάνουμε ό,τι καλύτερο», είπε αρχικά και στη συνέχεια εκθείασε τους «ροχιμπλάνκος»:

«Είναι στην κορυφή της Ισπανίας και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δικαίως. Το αξίζουν. Είναι ομάδα με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παλέψουμε μέχρι τελευταίο λεπτό». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: