Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ξεκινούν οι επαφές!!

Θετικός στο ενδεχόμενο να ενισχύσει οικονομικά τον Άρη εμφανίζεται ο Ντίμης Παπαϊωάννου, ο οποίος θα συναντηθεί άμεσα με τον Παναγιώτη Στεφανίδη. Θα ακολουθήσουν επαφές και με άλλους επιχειρηματίες.

Ξεκινούν οι επαφές
Ενθαρρυντικά μηνύματα σε ότι αφορά το οικονομικό προκύπτουν μετά από καιρό στον Άρη. Ο Παναγιώτης Στεφανίδης, που ηγείται του νέου διοικητικού σχήματος, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα τις επαφές με ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τον σύλλογο. Πρώτος στη λίστα είναι ο Ντίμης Παπαϊωάννου, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεισφέρει οικονομικά.

Ο πρώην επικεφαλής τη ΚΜΑ θα ενημερώσει το πρώην μέλος του ΔΣ του συλλόγου, όπως και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενος για το πλάνο που υπάρχει ώστε η ομάδα να καταφέρει να παίξει στη Football League και για τα χρήματα που απαιτούνται για να επιτευχθεί αυτό.

Όμως, θα ζητήσει και από την άλλη πλευρά να ξεκαθαρίσει το πόσο μπορεί να ενισχύσει τον σύλλογο και υπό ποιες προϋποθέσεις.

Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις με επιχειρηματίες. Είναι σίγουρο ότι μεταξύ αυτών θα βρίσκονται οι Γράντας, Δασυγενής και Μεσοχωρίτης, οι οποίοι έχουν παρελθόν στα διοικητικά των «κίτρινων». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: