Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ελεύθερος και με… υποστήριξη ο ρατσιστής οπαδός!

Ο οπαδός της Βιγιαρεάλ που πέταξε μπανάνα στον Ντάνι Άλβες αφέθηκε ελεύθερος αφότου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Πορεία συμπαράστασης στον 25χρονο από περίπου 800 άτομα.

Ελεύθερος και με… υποστήριξη ο ρατσιστής οπαδός
Η κράτηση του Νταβίντ Καμπάιο, ο οποίος πέταξε μπανάνα την περασμένη Κυριακή στον Ντάνιελ Άλβες στον αγώνα της Βιγιαρεάλ με την Μπαρτσελόνα, ολοκληρώθηκε. Στον 25χρονο απαγγέλθηκαν κατηγορίες και περιμένει πλέον να δικαστεί.

Την ίδια ώρα, πέρα από όσους εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον Βραζιλιάνο μπακ για τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε, στήριξη έχει και ο οπαδός της Βιγιαρεάλ. Περίπου 800 άτομα, στην πλειοψηφία τους άτομα από το περιβάλλον και την οικογένεια του Νταβίντ Καμπάιο, συγκεντρώθηκαν με πλακάτ και συνθήματα. Όπως έλεγαν, στόχος τους ήταν να προστατεύσουν τον οπαδό από το να γίνει βορά από τα ΜΜΕ και να γνωρίσει την κατακραυγή από όλη την κοινωνία.

«Σταματήστε την παραπληροφόρηση. Είμαστε όλοι… Νταβίντ», αναγραφόταν σε κάποια από τα πλακάτ, κατά το «Είμαστε όλοι μαϊμούδες», που έγινε σλόγκαν με αθλητές κι όχι μόνο να φωτογραφίζονται τρώγοντας μπανάνες για να στηρίξουν τον Ντάνιελ Άλβες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: