Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Φευγάτος ο Σαλπιγγίδης!!

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει και του χρόνου στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, καθώς εκτός από τον ίδιο επιθυμεί και ο σύλλογος την αποχώρηση του. Τέλος η σεζόν για Κατσουράνη.

Φευγάτος ο Σαλπιγγίδης
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Τρελός του χωριού» της «SportDay». Ο παίκτης είναι απογοητευμένος με τα όσα άκουσε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την περασμένη Δευτέρα, όταν και μερίδα οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν άφησε να γίνει η προπόνηση, βάζοντας τα κυρίως με τον 33χρονο επιθετικό και τον Κώστα Κατσουράνη. Ο «Σάλπι» θέλει να αποχωρήσει από την αγαπημένη του ομάδα, ενώ το ίδιο επιθυμεί και ο σύλλογος, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν έπαιξε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που επιδιώξε ο ίδιος, όπως παραδέχθηκε και ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς. «Μίλησα μαζί του. Δεν ήθελε να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι. Θα δούμε πως θα είναι η συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 42χρονος τεχνικός.

Μάλιστα, είναι διατεθειμένος ο Σαλπιγγίδης να συνεχίσει αλλού την καριέρα του με τα μισά από όσα θα πάρει για τη φετινή σεζόν από τον ΠΑΟΚ. Σημειώνεται ότι βάσει συμβολαίου θα εισπράξει τη φέτος 650 χιλιάδες ευρώ, 500 του χρόνου και 250 την επόμενη.

Τέλος η σεζόν για Κατσουράνη

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, ο Κώστας Κατσουράνης θα μεταβεί στη Γερμανία, ώστε να πάρει μια δεύτερη γνώμη για τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, δύσκολα ο έμπειρος χαφ θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν, δηλαδή στα play-offs, αν και τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκε βελτίωση στην κατάσταση του. Την Πέμπτη κατάφερε να κάνει ατομικό, όμως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι απλό, διότι ο τραυματισμός στους κοιλιακούς είναι παράξενος, όπως έχει φανεί στο παρελθόν και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Επιπλέον, φαίνεται πως και ο παίκτης δεν επιθυμεί να ρισκάρει κάτι, από τη στιγμή που μοιάζει ανεπιθύμητος σε σημαντική μερίδα του κόσμου, όπως φάνηκε και τις προάλλες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: