Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η «ανάσταση» του Μπαντστούμπερ!

Η μέρα που περίμενε ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ, έφτασε. Δεκαεπτά μήνες μετά τον πρώτο τραυματισμό του, ο 25χρονος αμυντικός επανήλθε στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου.

Η «ανάσταση» του Μπαντστούμπερ
Διεκδικεί με πολλές αξιώσεις, το όσκαρ ατυχίας τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ έπαθε δύο φορές ρήξη συνδέσμων και έκανε ισάριθμα χειρουργεία. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου τραυματίστηκε την 1η Δεκεμβρίου 2012 και χρειάστηκε να ξανακαθίσει στο τραπέζι του… πόνου και τον Μάιο του 2013.

Δεκαεπτά μήνες μετά, «είδε το φως το αληθινό». Η 30η Απριλίου είναι μια σημαδιακή μέρα, αφού έβγαλε μέρος της προπόνησης της ομάδας του. Για πρώτη φορά, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, πήρε μέρος στις ασκήσεις με μπάλα και μετά από 45 λεπτά συνέχισε το δικό του πρόγραμμα. Η πρόοδος του είναι σταδιακή και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να «βγάζει» όλη την προπόνηση.

Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, που… ξαναπάτησε χορτάρι. «Ήταν μια εκπληκτική στιγμή. Τεράστιο συναίσθημα και μεγάλη μέρα για μένα» ήταν τα λόγια του νεαρού αμυντικού, που καταχειροκροτήθηκε από τους συμπαίκτες του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: