Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Προβλήματα για Πίτου-Ναπολεόνι!!

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Αιμάτωμα στην πλάτη έχει ο Ναπολεόνι και χτύπημα στο γόνατο ο Πίτου, που θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Προβλήματα για Πίτου-Ναπολεόνι
Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αποτελεί παρελθόν και ήδη στον Ατρόμητο σκέφτονται την επόμενη αναμέτρηση, αυτή τη φορά με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (04/05, 18:15).

Οι «κυανόλευκοι» έμειναν στην ισοπαλία, όντας κακοί στην τελική προσπάθεια, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος και στόχος είναι να καλύψουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το χαμένο έδαφος.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς της Τετάρτης, έκαναν αποθεραπεία και τρέξιμο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Τα προβλήματα δεν λείπουν, αφού ο Ναπολεόνι έχει αιμάτωμα στην πλάτη από χτύπημα αντιπάλου, ενώ ο Πίτου Γκαρσία έχει ένα χτύπημα στο γόνατο και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Φυτανίδης ήταν σήμερα απύρετος, έκανε διάδρομο στο γυμναστήριο και αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου. Ο Ταυλαρίδης έχει βαθύ σχίσιμο στο μέτωπο και του έγινε συρραφή έξι ραμμάτων, αλλά λογικά δεν τίθεται θέμα και με τη δική του συμμετοχή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: