Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Τα λένε για Κουρμπέλη!

Επαφή με τον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα η ΑΕΚ. Προχωρά και του Λάζοβιτς. Μέχρι και επτά οι επιπλέον μεταγραφές που θα γίνουν.

Τα λένε για Κουρμπέλη
Για τα καλά έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο τραυματισμός του νεαρού αμυντικού, που περιόρισε τον αριθμό συμμετοχών του, είχε «παγώσει» το θέμα τους τελευταίους μήνες, ωστόσο με την επιστροφή του στη δράση το φλερτ άρχισε ξανά. Άλλωστε πρόκειται για παίκτη σε καλή ηλικία, με προοπτικές και ικανότητα να προσφέρει σε δύο θέσεις που θέλει να ενισχυθεί η «Ένωση», του στόπερ και του αμυντικού χαφ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει μία πρώτη επίσημη κρούση στον Αστέρα Τρίπολης για τον 21χρονο άσο κι εφόσον οι απαιτήσεις των Αρκάδων κριθούν λογικές πιθανώς να υπάρχει και άμεσα συμφωνία, δεδομένου ότι και ο ίδιος θέλει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Στο μεταξύ, η περίπτωση του Ντάνκο Λάζοβιτς φαίνεται πως είναι η μόνη που προχωρά για την ΑΕΚ από αυτές που εξετάστηκαν μετά την παρακολούθηση παικτών από τον Νίκο Λυμπερόπουλο στο ντέρμπι μεταξύ Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα. Ο 31χρονος Σέρβος περιφερειακός φορ θεωρείται παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, έχει όρο να μπορεί να φύγει για το εξωτερικό σαν ελεύθερος και το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό (λίγο πάνω από 300.000 ευρώ). Λέγεται πως ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές μαζί του, αλλά το θέμα θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.

Ίσως, τελικά, η ΑΕΚ να προχωρήσει σε άλλες επτά μεταγραφές, πέραν των έντεκα που έχει ήδη κάνει. Κι αυτό γιατί αναζητούνται ακόμη ένας δεξιός μπακ (πέραν του Μπακάκη), ένας αριστερός μπακ (αμφίβολη η παραμονή του Τσουμάγκα), ένας στόπερ, ένα αμυντικό χαφ, δύο ακραίοι και τουλάχιστον ένας σέντερ φορ (θα εξαρτηθεί από την παραμονή ή όχι του Ντακόλ). Ο ακριβώς αριθμός των έξτρα προσθηκών θα εξαρτηθεί από το ποιοι παίκτες τελικά θα μείνουν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: