Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Απέφυγε τον Κουρτουά ο Μουρίνιο!! (video)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πέρασε μπροστά από τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, που ανήκει στην Τσέλσι, αλλά δεν τον χαιρέτησε.

Απέφυγε τον Κουρτουά ο Μουρίνιο (video)
Αγνόησε τον Τιμπό Κουρτουά ο Ζοσέ Μουρίνιο λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης, περνώντας ακριβώς από μπροστά του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε κατεύθυνση προς τον αγωνιστικό χώρο και κοντοστάθηκε για λίγο, χαιρετώντας τα παιδάκια που θα συνόδευαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στο χορτάρι του «Στάμφορντ Μπριτζ». Στη συνέχεια σκούντηξε στην πλάτη το Τιάγκο, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στους «μπλε». Όμως κοντά στον 33χρονο μέσο ήταν και ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων, Τιμπό Κουρτουά, που ανήκει στη λονδρέζικη ομάδα και αγωνίζεται δανεικός στους Ισπανούς.

Ο 51χρονος τεχνικός είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να «μπλοκάρει» τη συμμετοχή του Βέλγου στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, από όταν εξέφρασε την επιθυμία του ο 22χρονος να παίξει, επενέβη η UEFA και έβαλε «στοπ» στα όνειρα του «Special One». Ίσως η στάση του Κουρτουά να «ξίνισε» στον Μουρίνιο.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: