Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Οι πρώτες μεταγραφές του Φαν Χααλ!!

Οι πρώτες μεταγραφές του Φαν Χααλ! Ο Βρετανικός Τύπος αναφέρει ότι ο Λουίς Φαν Χααλ έχει ήδη καταλήξει στους πρώτους παίκτες που θα προσπαθήσει να αποκτήσει ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Βρετανικός Τύπος ασχολείται και σήμερα με το θέμα του Λουις Φαν Χααλ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναφέρουν για άλλη μια φορά ότι σύντομα –πιθανότατα μέσα στην επόμενη εβδομάδα- θα γίνει γνωστή η συμφωνία των δύο πλευρών έτσι ώστε άμεσα να αρχίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σε αυτή ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται πως έχει ήδη καταστρώσει τα αρχικά του πλάνα και ποιους παίκτες θέλει να έχει όταν θα κάθεται στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Ο πρώτος στόχος είναι ο Τόνι Κρόος από την Μπάγερν Μονάχου και στη συνέχεια οι Μάρκο Ρόις και Ματς Χούμελς της Ντόρτμουντ.

Και οι τρεις περιπτώσεις δεν θα είναι εύκολο να στεφθούν ειδικά για το… δίδυμο από την Ντόρτμουντ καθώς και τα χρήματα τα οποία θα πρέπει να δαπανηθούν θα είναι πολλά αλλά και δεν είναι γνωστό κατά πόσο θέλουν να αποχωρήσουν από την γερμανική ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: