Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ανατροπή με Κατσουράνη, «θέμα» με Λούκας!

Ενθαρρυντικά μηνύματα για την κατάσταση του Κώστα Κατσουράνη που παρά το φόβο για πρόωρο φινάλε στη σεζόν, φαίνεται να βρίσκεται εν τέλει κοντά στην επιστροφή του. Αμφίβολος με Παναθηναϊκό ο Λούκας.

Ανατροπή με Κατσουράνη, «θέμα» με Λούκας
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Δεδομένων των συχνών αγώνων σε σύντομο χρονικό διάστημα για τα πλέι οφ, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην προετοιμασία της φυσικής κατάστασης και τη διατήρηση του καλύτερου δυνατού επιπέδου δυνάμεων στους ποδοσφαιριστές.

Υπό αυτή τη λογική, όσοι αγωνίστηκαν προχθές έκαναν και σήμερα χαλαρό πρόγραμμα συντήρησης, με τρέξιμο και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα στο γήπεδο. Μεταξύ τους δεν ήταν ο Λούκας, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στη δεξιά βουβωνική χώρα και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Ο Χέντβιγκες Μαντούρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Ντάνι Χούσεν επίσης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Τέλος, ο Κώστας Κατσουράνης φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην επανένταξή του στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Οι ενοχλήσεις στην βουνωνική χώρα, που εμφανίστηκαν στο ματς εναντίον του Άρη και επιδεινώθηκαν μετά τον δεύτερο ημιτελικό εναντίον του Ολυμπιακού, έχουν υποχωρήσει και ο ποδοσφαιριστής θα εξεταστεί από ειδική γιατρό -που σε ανάλογες περιπτώσεις έχει συνεργαστεί με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ- στη Γερμανία, προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος ένταξης στην ομάδα.

Όσοι ποδοσφαιριστές είχαν μικρή ή καθόλου συμμετοχή εναντίον του Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, τεχνικής (τελειώματα φάσεων, κυκλοφορίας μπάλας) και τακτικής. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 14:00 και στη συνέχεια η αποστολή θα ταξιδέψει για Αθήνα ενόψει Παναθηναϊκού.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: