Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Παίρνει… σκούπα ο Σαββίδης!

Έτοιμος να προβεί σε ολικό λίφτινγκ στην ΠΑΕ είναι ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να φτιάξει τον ΠΑΟΚ που ονειρεύεται. Αλλάζει όλη τη διοίκηση Βρύζα, δύσκολα να μείνει ο Τσιστιακόφ.

Παίρνει… σκούπα ο Σαββίδης
Το είχε προαναγγείλει από χθες και οι αλλαγές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αργούν. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να αλλάξει τα πάντα, αφού δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος απ’ τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας του τα τελευταία δύο χρόνια και θέλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να τραβήξει κόκκινη γραμμή και να κάνει μια νέα αρχή.

Σήμερα διεξήχθη έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, όπου ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλονικέων έκανε ένα μίνι απολογισμό των όσων… δεν έγιναν κι έκανε σκληρή κριτική σε αυτά που έπρεπε, αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν στην τρέχουσα σεζόν.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τους ανθρώπους που είναι ήδη στη διοίκηση Βρύζα και φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν στο πόστο τους –όπως και ο νυν πρόεδρος. Πέραν του παλαίμαχου άσου (που λέγεται πως ενδεχομένως παραμείνει ως τεχνικός διευθυντής), πρόκειται για τους Γκοντσάρεβα, Ποικιλίδη, Γεροντίδη και Παπαδόπουλο.

Ο Σαββίδης είδε πως αυτό το «μοντέλο» διοίκησης δεν… τσούλησε και ήδη στο μυαλό του επεξεργάζεται τα νέα πρόσωπα που θέλει κοντά του (δεν αποκλείεται να υπάρξουν και οπαδοί στο νέο Δ.Σ). Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο εκτιμάται πως απ’ τη νέα εβδομάδα όλα τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους και σιγά-σιγά θα «χτιστεί» η νέα διοικητική μορφή του ΠΑΟΚ, που στη συνέχεια θα κληθεί να... τρέξει και το αγωνιστικό.

Για να αλλαχθούν τα πρόσωπα της διοίκησης θα χρειαστεί -όχι δεδομένα- γενική συνέλευση. Αξίζει να σημειωθεί πως από την προκήρυξη αυτής, μέχρι την πραγματοποίησή της και την εκλογή νέας διοίκησης, πρέπει να τηρηθεί η προθεσμία των 20 ημερών μίνιμουμ, όμως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ απ’ τη στιγμή που κατέχει το 80% των μετοχών, μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκλέξει νέα διοίκηση, αφού δύσκολα θα βρεθεί άλλος μέτοχος να φέρει αντίρρηση... Κάτι που σημαίνει πως απ' την Δευτέρα κιόλας μπορεί να έχουμε εξελίξεις.

Προς αποχώρηση ο Τσιστιακόφ

Πολύ πιθανή μοιάζει και η αποχώρηση του Γκέρμαν Τσιστιακόφ απ’ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο στρατηγικός σύμβουλος της ομάδας και ουσιαστικά δεξί χέρι του Σαββίδη δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην ομάδα. Οι αποφάσεις που έχει πάρει τόσο σε μεταγραφικά, όσο και οργανωτικά θέματα δεν έχουν αφήσει ικανοποιημένο τον μεγαλομέτοχο των «ασπρόμαυρων» και σκέφτεται να προβεί και σε αυτό το πόστο σε αλλαγή, προκειμένου να υπάρξει πνοή αλλαγής. Είναι ενδεικτικό, άλλωστε, πως αρκετές φορές ο Λιθουανός έχει «κοντραριστεί» με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για αποφάσεις που έχει πάρει –και δεν τον έχουν δικαιώσει μέχρι σήμερα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: