Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ανέβασαν ρυθμούς ενόψει φιλικού και… μπαράζ!!

Με πρόγραμμα μεγάλης έντασης συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για το σαββατιάτικο φιλικό με τη Δόξα Δράμας, ενώ οι παίκτες της έχουν μπροστά τους και το μπαράζ.

Ανέβασαν ρυθμούς ενόψει φιλικού και… μπαράζ
Να ανέβει ο ρυθμός της προπόνησης θέλησε ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς ανήμερα της Πρωτομαγιάς, καθώς το Σάββατο υπάρχει το φιλικό με τη Δόξα Δράμας. Ούτως ή άλλως ο Έλληνας τεχνικός πρέπει να κρατήσει σε καλή κατάσταση τους παίκτες του, καθώς δεν έχει τελειώσει η σεζόν για την ομάδα του, διότι περιμένει να μάθει μέσω των play-off της Football League τον αντίπαλο της στο μπαράζ.

Στο σημερινό πρόγραμμα έπεσε βάρος στη φυσική κατάσταση, καθώς οι παίκτες ακολούθησαν αερόβιο διαλειμματικό τρέξιμο αρχικά και στη συνέχεια οκτάλεπτα τρεξίματος με επιταχύνσεις. Μετέπειτα έγιναν ασκήσεις τακτικής σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους με το τεχνικό τιμ να ζητά ένταση και μεγάλη προσπάθεια. Αποθεραπεία έκαναν και πάλι οι Μάκης Μπαξεβανίδης, Δημήτρης Κομεσίδης, ενώ στις 16:30 θα ξεκινήσει η προπόνηση της Παρασκευής.

Μετά το τέλος πάρει μέρος η εκδήλωση στο Le Chalet στην οποία θα τιμηθούν οι καλαθοσφαιριστές, το προπονητικό team και η Διοίκηση της Ασπίδας Ξάνθης για την άνοδο στη Β’ Εθνική. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: