Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Και γιατί να αλλάξει;

Με σχήμα περίπου ίδιο με αυτό που συνέτριψε τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο προτίθεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό και στο πρωτάθλημα ο Γιάννης Αναστασίου. Τα ερωτηματικά για την ενδεκάδα.

Και γιατί να αλλάξει;
Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Όταν, δε, σαρώνει, όπως αυτή στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαφοροποιηθεί για το αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Αναστασίου προσανατολίζεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στη Λεωφόρο (20:30) με περίπου το ίδιο σχήμα που συνέτριψε 4-1 τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου οκτώ μέρες πριν.

Μοναδικό ερωτηματικό είναι αν ο Καρέλης θα παραμείνει στο πλευρό του Μπεργκ, που σε αντίθεση με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα παίξει από την αρχή, ή θα προτιμηθεί ο Πέτριτς. Υπάρχει, πάντως, και μια πιθανότητα να μείνει εκτός ο Αμπέντ (παρότι ο τραυματισμός του στη μέση δεν εμπνέει ανησυχία) και να σχηματιστεί τριάδα με Μπεργκ, Καρέλη και Πέτριτς στην επίθεση. Ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα αντί του Κοτσόλη που έπαιξε στα ματς του Κυπέλλου, ενώ η τετράδα των μετόπισθεν δεν αλλάζει και θα αποτελείται από Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο. Μέντες, Πράνιτς και Ζέκα θα είναι τα τρία χαφ.

Προβλήματα υπάρχουν, καθώς ο μεν Λαγός δεν προπονήθηκε χθες, το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα, αφού προέρχεται από διάσειση και είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Σε αυτή θα είναι ο Ατζαγκούν, παρά ένα χτύπημα στο πόδι από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ήρεμοι για τη δίωξη

Σήμερα περιμένουν στον Παναθηναϊκό το κατηγορητήριο για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Βάσει της πειθαρχικής δίωξης υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας και αφαίρεσης βαθμών, αλλά τουλάχιστον για το δεύτερο στις τάξεις των «πράσινων» δεν υπάρχει ανησυχία. Αν η απολογία οριστεί για την Τετάρτη, η πλευρά του Παναθηναϊκού θα ζητήσει αναβολή λόγω της απουσίας του δικηγόρου, Γιάννη Κάρμη, στο εξωτερικό και εφόσον το αίτημα γίνει δεκτό η όποια ποινή έδρας θα ισχύσει στη νέα σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: