Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Δεν πάει πουθενά ο Σουάρες!

Οι φήμες περί επικείμενης πρότασης της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες δίνουν και παίρνουν, αλλά ο Ουρουγουανός επιθετικός δηλώνει πιστός στη Λίβερπουλ.

Δεν πάει πουθενά ο Σουάρες
Ο Λουίς Σουάρες είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα της φετινής περιόδου. Είναι ο πρώτος σκόρερ στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ και πρόσφατα πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη στο Νησί, στην ψηφοφορία της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών.

Προ ολίγων ημερών, μάλιστα, βγήκε στο φως της δημοσιότητας ότι η Ρεάλ σκοπεύει να δώσει «γη και ύδωρ» στη Λίβερπουλ, προκειμένου να τον «κατεβάσει» στη Μαδρίτη. Τι λέει ο ίδιος γι’ αυτό; ««Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, το ίδιο και η οικογένειά μου. Μην ανησυχείτε, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί με μένα» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της Ουρουγουάης.

«Εάν μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να φέρουμε το τρόπαιο στο «Άνφιλντ», θα ήταν απίθανο. Ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα» πρόσθεσε ο διεθνής επιθετικός, που ακόμη δεν μπορεί να «χωνέψει» την ήττα από την Τσέλσι.

«Είμαι ακόμη αναστατωμένος με το αποτέλεσμα. Ήταν απογοητευτικό. Δεν μπορούσαμε να βρούμε διαδρόμους, κάναμε λάθη και ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε. Ξέραμε πως το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο και κλειστό και από ένα σημείο και μετά, γίναμε νευρικοί και χάσαμε τον έλεγχο» τόνισε και κατέληξε:

«Ελπίζουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα χάσει κάποιους βαθμούς, αλλά στην Πρέμιερ Λιγκ δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί. Τα πάντα είναι πιθανά. Εμείς οφείλουμε να κερδίσουμε τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν θα είναι εύκολο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: